Miért nálunk?

Manapság a megfeszített munkatempó jellemzi életünket és gyakran magunkra, családunkra sem jut kellő idő. Egy esküvőt vagy egy nagyszabású rendezvényt megszervezni sok előkészületet, időt és energiát igényel. Cégünk szeretné ezt a súlyt az Ön válláról levenni, azért hogy Önnek már csak a problémamentesen és gördülékenyen lezajlott összejövetel feletti öröm maradjon.

A Fehér Holló Esküvő- és Rendezvényház a jól ismert Kaltenberg Sörház és Étterem profi csapatával dolgozik együtt. A Kaltenberg Étterem idén ünnepli 30. évfordulóját tehát több mint negyed évszázados tapasztalattal rendelkezik a vendéglátás és a catering mellett a party service területén is. A Kaltenberg az első olyan magyarországi éttermek egyike volt, mely “ külső rendezvények ” lebonyolításával foglalkozott.

Tapasztalatunkon és szakmai hátterünkön túl az is mellettünk szól, hogy árainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki számára megfizethető szolgáltatásokat nyújthassunk a legjobb feltételekkel, személyre szabottan. Kreatívak és rugalmasak vagyunk – ezen tényezők összessége pedig együtt garantálja az Ön elégedettségét mely számunkra a legnagyobb elismerés.

eskuvoi-helyszin-feherholloeskuvo-nyito-slide-03

Hívjon bátran, és mondja el mi az elképzelése.

Telefonszámunk: 06 (1) 215 9792