Esküvői helyszín

Ha kerek asztalokra van szükség, azt is megoldjuk.Egy esküvő lebonyolításának egyik legfontosabb kérdése a helyszín, hiszen csupán ennek ismeretében válik az egyáltalán tervezhetővé a részletekbe menően. A Fehér Holló Esküvő- és Rendezvényház a budapesti Fehér Holló utca 2. szám alatt, autóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt kényelmesen megközelíthető helyen, szinte a belvárosban, de mégis kellemes, csöndes környezetben található.

A rendezvényház elegáns bál- és színházterme igazán impozáns esküvői helyszín, de bármilyen más, nagyobb szabású rendezvénynek – mint például szalagavató és mindenféle más báloknak, banketteknek, színi előadásoknak, táncházaknak, konferenciáknak, workshop-oknak, termékbemutatóknak stb. – is tökéletes helyszínéül szolgál.
A bál- és színházterem – berendezéstől függően – 160-250 fő kényelmes befogadására alkalmas. Nagy, jól felszerelt színpadával, karzatával, teljes színháztermi fény- és hangtechnikájával a legmagasabb szintű igényeket is kielégíti. A fogadótérben ruhatár és büfé szolgálja a vendégek kényelmét.

A kerthelyiségben összesen 140 fő, a fedett teraszon 50-60 fő mulathat kényelmesen.Minden készen áll...

30 fős termünk a Kandallós terem rusztikus, kényelmes berendezésével kisebb létszámú, családi ünnepségek, zártkörű összejövetelek, sörözések, borozások, bulik, akár diszkó megrendezésére is kifogástalanul alkalmas. A hangulatot igény szerint begyújtható kandalló és a népművészeti jellegű fafaragványok fokozzák, a kényelmet pedig a saját bárpult és mosdóhelyiségek biztosítják.

Másik, 50 fő kényelmes megvendégelésére alkalmas termünk a Lovagterem szintén különleges hangulatát freskók és fafaragványok adják.

Autóval érkező Vendégeink a környező utcákban is találhatnak kedvükre való, ingyenes parkolási lehetőséget, az összejövetel ideje alatt pedig gépjárművük biztonságáról – igény esetén – őrző-védő személyzet gondoskodik.

Rendezvényközpontunk tömegközlekedési eszközökkel is könnyedén megközelíthető, a 3-as metró Nagyvárad téri megállójánál leszállva a Haller utcából – 5-10 perces kényelmes sétányira -balra nyíló első keresztutca a Fehér Holló utca.

Hívjon bátran, és mondja el mi az elképzelése.

Telefonszámunk: 06 (1) 215 9792